רובנו מכינים ביצת עין לארוחת בוקר או ערב,
ורובנו אוהבים לטבול את הלחם בצהוב שהוא חם ועסיסי.
אבל כמעט תמיד החלמון נשפך לצדדים ואיתו נעלמת כל ההנאה שבביצת עין.
אז בדיוק בשביל זה יש לנו דרך יצירתית, קלה וטבעית לעשות את הביצת עין המושלמת
טיגון הביצת עין בתוך טבעת בצל.
לא רק שהביצה יוצאת סימטרית ועגולה בצורה מושלמת, הביצה גם סופגת את הטעם של הבצל והטעם נפלא, טוב… בואו ננסה את זה!
- חותכים בצל לטבעות
- משמנים את המחבת ומניחים את הטבעת בצל לטיגון קצר
(תמונה : wikihow) - שופכים את הביצה לתוך הטבעת בצל
- אחרי שהביצה מוכנה, מוציאים את הטבעת בצל
והתוצאה : ביצת עין עגולה ועסיסית
- הטיפ הנוסף: זה גם טעים נורא יחד עם הבצל.