הטיפ שלנו : איך לבשל את הביצת עין המושלמת

רובנו מכינים ביצת עין לארוחת בוקר או ערב,
ורובנו אוהבים לטבול את הלחם בצהוב שהוא חם ועסיסי.
אבל כמעט תמיד החלמון נשפך לצדדים ואיתו נעלמת כל ההנאה שבביצת עין.
אז בדיוק בשביל זה יש לנו דרך יצירתית, קלה וטבעית לעשות את הביצת עין המושלמת
טיגון הביצת עין בתוך טבעת בצל.
לא רק שהביצה יוצאת סימטרית ועגולה בצורה מושלמת, הביצה גם סופגת את הטעם של הבצל והטעם נפלא, טוב… בואו ננסה את זה!

  1. חותכים בצל לטבעותonionrings_sliceonions
  2.  משמנים את המחבת ומניחים את הטבעת בצל לטיגון קצר
       (תמונה : wikihow)550px-Make-Eggs-in-Onion-Rings-Step-6
  3.  שופכים את הביצה לתוך הטבעת בצלCreative-Ideas-DIY-Perfect-Round-Shaped-Fried-Egg-3
  4.  אחרי שהביצה מוכנה, מוציאים את הטבעת בצל
    והתוצאה : ביצת עין עגולה ועסיסיתCreative-Ideas-DIY-Perfect-Round-Shaped-Fried-Egg-5
  5.  הטיפ הנוסף: זה גם טעים נורא יחד עם הבצל.8339813584_86fa7b1797_o

 

More Stories
עשה זאת בעצמך השראה
מגירות מעוצבות מקופסת נעליים ומגזינים